kistoliget@gmail.com Telefon: +36 20 277 1111

A pihenőparkról

 

A Budapesttől 70, Ceglédtől 15 km-re fekvő Csemőn várja vendégeit a Tóliget Pihenőpark melyet elsősorban nagyobb családi- illetve baráti összejövetelekre, céges csapatépítő tréningekre, osztálytalálkozókra hoztuk létre. Az ingyenes wifivel rendelkező több mint 5000 nm-es területen 20- 100 vendéget tudunk fogadni különböző rendezvényekre. Emellett lehetőség van egy vagy több éjszakát is eltölteni nálunk.

 

Szállásunkon jelenleg 6 fő elhelyezésére van lehetőség. 3 személyt egy nappalival, konyhával, fürdőszobával rendelkező házrészben, 3 személyt pedig a házhoz tartozó, külön bejáratú vendégszobában. Az épületben található egy külön bejáratú, kívülről megközelíthető női illetve férfi fürdő, WC. A park területén továbbá lakókocsi illetve sátor elhelyezésére is van lehetőség. Folyamatos területfejlesztés okán még 3 faházzal fogunk bővülni, melyekben további 12 főt tudunk elszállásolni.

 

Parkolási lehetőség a kerítéssel elzárt park területén belül lehetséges.

 

Kedves vendégeink falusi hangulatot idéző környezetben, a város zajától távol, de attól mégsem messze tölthetnek el egy vagy több felejthetetlen napot. Minden korosztály megtalálja nálunk a neki megfelelő elfoglaltságot. A gyerekeknek játszótérrel, nyuszi simogatóval és kismókusokkal kedveskedünk. Tollaslabdázásra és pingpongozásra is van lehetőség, a napozás szerelmeseinek a tó partján napozóágyakat helyeztünk el. Térítés ellenében lovas kocsis kirándulás is igénybe vehető, nagy valószínűséggel, őzet, és dámszarvast is megfigyelhetünk saját környezetében. A tóban fürödni illetve abba ugrálni tilos. A tágas bográcsozó mellett található egy 16 személyes fedett pavilon, mely külön asztalokkal bővíthető.

 

Szolgáltatások

  • ingyenes parkolás
  • ingyen wifi

 

Programok és szórakozás

  • tollaslabda
  • asztalitenisz
  • játszótér

 

  • térítés ellenében lovas kocsikázás a közeli erdőkben. (őz és dámszarvas megfigyelés.)