kistoliget@gmail.com Telefon: +36 20 277 1111

A pihenőparkról

A Budapesttől 70, Ceglédtől 15 km-re fekvő Csemőn várja vendégeit a Tóliget Pihenőpark melyet elsősorban nagyobb családi- illetve baráti összejövetelekre, céges csapatépítő tréningekre, osztálytalálkozókra hoztuk létre. Az ingyenes wifivel rendelkező több mint 5000 nm-es területen 20- 100 vendéget tudunk fogadni különböző rendezvényekre. Emellett lehetőség van egy vagy több éjszakát is eltölteni nálunk.

 

Szállásunkon jelenleg 6 fő elhelyezésére van lehetőség. 3 személyt egy nappalival, konyhával, fürdőszobával rendelkező házrészben, 3 személyt pedig a házhoz tartozó, külön bejáratú vendégszobában. Az épületben található egy külön bejáratú, kívülről megközelíthető női illetve férfi fürdő, WC. A park területén továbbá lakókocsi illetve sátor elhelyezésére is van lehetőség. Folyamatos területfejlesztés okán még 3 faházzal fogunk bővülni, melyekben további 12 főt tudunk elszállásolni.

 

Parkolási lehetőség a kerítéssel elzárt park területén belül lehetséges.

 

Kedves vendégeink falusi hangulatot idéző környezetben, a város zajától távol, de attól mégsem messze tölthetnek el egy vagy több felejthetetlen napot. Minden korosztály megtalálja nálunk a neki megfelelő elfoglaltságot. A gyerekeknek játszótérrel, nyuszi simogatóval és kismókusokkal kedveskedünk. Tollaslabdázásra és pingpongozásra is van lehetőség, a napozás szerelmeseinek a tó partján napozóágyakat helyeztünk el. Térítés ellenében lovas kocsis kirándulás is igénybe vehető, nagy valószínűséggel, őzet, és dámszarvast is megfigyelhetünk saját környezetében. A tóban fürödni illetve abba ugrálni tilos. A tágas bográcsozó mellett található egy 16 személyes fedett pavilon, mely külön asztalokkal bővíthető.

 

Szolgáltatások

  • ingyenes parkolás
  • ingyen wifi

 

Programok és szórakozás

  • tollaslabda
  • asztalitenisz
  • játszótér

 

  • térítés ellenében lovas kocsikázás a közeli erdőkben. (őz és dámszarvas megfigyelés.)

Call Us +84 123 345 5679

1234 West Irlo Bronson Memorial Highway Kissimmee, USA

Bussiness Hour

Our support Hotline is available 24 Hours a day

Monday-Friday: 8am to 5pm

Saturday: 8am to 12pm

Sunday: Closed

Make an appointment

About Us

Adipiscing elitam cursus morbi tmiullam enim leo egestas idcondimentum at, laoreet mattis massaed eleifend nonummy diam.

Praesent eo egestas idcondimentum at, laoreet mattis Adipiscing elitam cursus morbi ut

Subcribe to Newsletters

Subscribe to our newsletter to always be up to date! See more, learn more.